Vi har opnået 4,8 stjerner på Google
5/5

Om os

DSC06996

Dit autoværksted i Grindsted

MA-Bilhandel har arbejdet med køb og salg af brugte biler siden 1997. I 2017 åbnede Ma-Glastek som laver autoglas og autoskader.

MA-Bilhandel CarPeople Grindsted er dit pålidelige autoværksted, der står klar til at hjælpe dig med alt fra reparationer og eftersyn til udskiftning af ruder og køb af en ny brugt bil. Vores kerneværdi er at levere god service til fornuftige priser, og din tilfredshed er vores motivation for at gøre oplevelsen endnu bedre næste gang.

Vi betjener både private og erhvervskunder og udfører opgaver på alle typer biler. Vores erfarne mekanikere har kompetencer inden for flere bilmærker og opgavetyper og deltager løbende i efteruddannelser for at være klar til de opgaver, vi får ind. Vi har også et bredt udvalg af brugte biler i forskellige prisklasser og størrelser, og vi tilbyder leasing og finansiering.

Et af vores specialer er glasskader og stenslag, og vi sørger for at udskifte eller reparere ruden på din bil, lastbil eller traktor, så du hurtigt kan komme tilbage på vejen.

Vores team

Læs mere om

Biler til salg

Vores speciale er køb og salg af franske og tyske person- og varebiler

Finansering

Vi hjælper med finansiering af din nye bil

Skade service

Hurtig og effektiv skadeservice på alle typer biler.

Kontakt os

Kontakt os og få en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe dig. Du kan også booke tid online. Hos MA-Bilhandel CarPeople Grindsted er du i trygge hænder, når det kommer til din bil.