Mekanisk svigt forsikring - forsikring mod udgifter

Når man køber anden bil, der er brugt, har man ofte overvejelser om, hvordan bilen er vedligeholdt af den tidligere ejer, og hvor længe man kan køre, før der kommer reparationsomkostninger, som man egentlig ikke forventer.

De overvejelser og spekulationer kan man forsikre sig imod, idet DANSK BILBRANCHERÅD sammen med 2 store forsikringsselskaber udbyder en forsikring mod mekanisk svigt på brugte biler, der sælges fra et DANSK BILBRANCHERÅD medlem.


Medlem af BrugtbilGarantifonden

DBFUs medlemmer er en del af BrugtBilGarantiFonden, som er din garanti for, at forhandleren opfylder sine økonomiske forpligtelser over for dig som forbruger.


I tilfælde af at forhandlerne ikke kan leve op til sine forpligtelser, vil fonden erstatte dine tab.


DBFU er en brancheforening for brugtbilsforhandlere i Danmark, som har et fælles ønske om at øge forbrugernes tillid til markedet for brugte biler. Der stilles høje krav til medlemmerne, som følger en lang række etiske retningslinjer og salgsbetingelser for at skabe en troværdig branche. Det er din sikkerhed som forbruger.


Den professionelle serviceudbyder for autobranchen

Stig ind, tag af sted, og kør trygt: Med dit køretøj erobrer du vejene. Godt at have en pålidelig partner ved din side, hvis uheldet skulle være ude. For selv ved biler, der er helt i orden, kan man ikke udelukke senere skader.

Med en forsikring fra CarGarantie er du på den sikre side og skal ikke gribe dybt i lommen ved uventede reparationsomkostninger. På den måde bevarer du pole position, selv ved overraskelser.